Dobitnici kulinarske stipendije Raise the Bar

Slastičarka Željka Bleuš (25) i chef Nikola Tomašić (22) s Korčule dobitnici su Raise the Bar kulinarske stipendije

Slastičarka Željka Bleuš (25) i chef Nikola Tomašić (22) s Korčule dobitnici su kulinarske stipendije koju Coca-Cola HBC Adria dodjeljuje u sklopu projekta Raise the Bar, a koja će im omogućiti profesionalno usavršavanje na uglednim svjetskim učilištima. Uz Željku i Nikolu stipendije su dobili chefovi Stella Pasek i Tilen Utenkar, a stipendije su im dodijeljene u utorak 18. travnja u Zagrebu, na predstavljanju vodiča Gault&Millau 2023. za Hrvatsku.

Nikola Tomašić, koji u radi korčulanskom restoranu s Michelinovom zvjezdicom Lešić Dimitriju, i prošle godine bio je među finalistima za stipendiju, a na tehničkome testiranju ove godine je pokazao značajan napredak te smirenost i staloženost pri izvršavanju zadatka. Slastičarka među kuharima i sudionica Masterchefa Željka Bleuš također radi u Lešić Dimitriju, a priliku za besplatno profesionalno usavršavanje dobila je jer je imala najbolje rezultate u slastičarskome dijelu testiranja.

Više informacija možete pronaći ovdje, a dodatne fotografije dostupne su na poveznici: Stipendije Raise the Bar 2023 (Darko Tomas_Cropix)


Foto: Darko Tomaš / CROPIX

Foto: Darko Tomaš / CROPIX

 


Foto: Darko Tomaš / CROPIX