Rick Stein je svjetski poznata kulinarska zvijezda koja diktira kulinarske trendove. Novu BBC-jevu seriju osim u Hrvatskoj snimat će u Italiji, Albaniji Grčkoj i Turskoj, a na Korčuli će ostati do četvrtka.
Ova serija zamišljena je tako da Rick kuha s lokalnim kuharima ameterima i to lokalna jela. Tako je sinoć kuhao u Pupnatu s Bibom. Skuhali su mladu janjetinu s domaćim graškom. Rick je konstatirao da u Britaniji nemaju tako mladu janjetinu s blagim mirisom poput ove. Također da se mladi grašak neda usporediti s onim smrznutim. Danas su u jutarnjim satima otišli barkom po svježu ribu koju ce popodne pripremati u Lumbardi. Naravno na gradele. Ekipa BBC-ja svoj put prema Albaniji nastavlja već sutra ujutro. Snimljeni serijal moći će se gledati u ljeto 2015. BBC je prepoznao ljepote našeg otoka. Naravno i izvornost naše hrane. Za kraj možemo samo konstatirati kako će ovo biti divna promocija našeg otoka i svega što on nudi.
Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva tijekom navigacije po web mjestu. Kolačići se prema potrebi kategoriziraju te pohranjuju na vaš preglednik jer su bitni za rad osnovnih funkcionalnosti web stranice. Koristimo i kolačiće treće strane koji nam pomažu u analiziranju i razumijevanju načina na koji koristite ovu web stranicu. Ti će se kolačići pohraniti u vaš preglednik samo uz vaš pristanak. Također imate mogućnost isključivanja ovih kolačića. Ali isključivanje nekih od ovih kolačića može imati utjecaja na vaše iskustvo pregledavanja.
Nužni kolačići su apsolutno neophodni za pravilno funkcioniranje web stranice. Ova kategorija uključuje samo kolačiće koji osiguravaju osnovne funkcionalnosti i sigurnosne značajke web stranice. Ovi kolačići ne pohranjuju nikakve osobne podatke.
Svi kolačići koji možda nisu osobito potrebni da web mjesto funkcionira i koriste se posebno za prikupljanje osobnih podataka korisnika putem analitike, oglasa, drugog ugrađenog sadržaja nazivaju se nepotrebnim kolačićima. Obvezno je dobiti pristanak korisnika prije pokretanja ovih kolačića na vašoj web stranici.
Trebate se prijaviti za objavu komentara.